JBT 2014

Junior Basket Tournament 2014 ; 02-04.05.2014

 

JBT:n aloitus hiipii kokoajan lähemmäksi ja on aika järjestäytyä tapahtumaa varten.

Naantalin koripalloilijat ovat mukana JBT-tapahtumassa järjestävänä joukkueena ja tapahtuma on yksi isoimmista juniorikoripallo tapahtumista Suomessa. JBT turnauksesta saadut tuoto kotiutetaan järjästäville joukkueille ja juuri tämän tapahtuman tuottojen vuoksi olemme pystyneet pitämään  pienen seuramme pelaajakulut myös pieninä.

Lähtökohtaisesti jokaisesta pelaajaperheestä (siis kaikista ikäluokista Mikro-, Mini-, C- ja B- ikäisistä) tarvitaan yksi (1) aikuinen vapaaehtoiseksi tapahtumaan toimitsijaksi.

Toivomme että kaikki tosiaan osallistuvat vapaaehtoisesti, ettei toimia pidä "pakkojakaa" kuten monissa muissa joukkueissa / harrasteissa tehdään!!

Liitteenä olevasta taulukosta näet varausvuorot (yksi vuoro n. 4-5 tuntia) jotka ovat värikoodattuja / nimettyjä (BUFFET 1, MAJOITUS 8, jne.). Ensiksi varanneet saavat itse valita, loput laitetaan "jakoon".

Töitä on siis 4 eri tyyppiä. Jokaiseen kohtaan esim. majoitus 1 tarvitaan yksi henkilö.

- Buffetin pitoa St Olofin koulussa ( Buffet 1-6)

Buffet Ilpoisten koulussa ( Buffet 7-12)

- Majoitusvalvontaa St Olofin koulussa (Majoitus 1-6)

- Majoitusvalvonta kahdella koululla, opastamista ja järjestyksenpitoa ja buffet myyntiä Puropellon koululla ( Majoitus 7-16)

- Yövalvontaa majoituskouluissa (Yö 1- 6)

- Diskon järkkäri (Järkkäri 1-5)

 

Buffet järjestelyt kahteen kouluun järjestää tällä kertaa C-ikäiset, jotenka C-ikäisten vanhemmat ovat ensisijaisesti Buffet vuorojen ylläpitäjiä (Buffet 1-12 ja Majoitus 7-16).

Varauksen minulle sähköpostilla (sami.soisalo@luukku.com).
Ensiksi tullut varaus saa paikan, jos monta haluaa saman... neuvotellaan
Älkää jättäkö viimetinkaan vaan aloittakaa HETI.

Terkuin JBT-Mörkö Sami

 

JBT VARAUSLISTA