JBT 2013

On hienoa olla Nakolainen!

Tämänvuotinen suururakkamme on hienosti takana ja haluan erityisesti kiittää seuraavia henkilöitä, jotka jälleen mahdollistivat tämän hienon tapahtuman.  

  • Isät, äidit, mummit, vaarit, siskot ja veljet, jotka uhrasivat omaa aikaansa toimimalla majoitusvalvojina, buffet myyjinä ja tavarantoimittajina, toimitsijoina, tuomareina, Diskon valvojina ja kannustusjoukoissa.
  • Hannu R. joka toimi St.Olofskolanin salivastaavana ja sai kaikki ottelut & järjestelyt koululla toimimaan kuin huippuunsa viritetty koneisto.
  • Heta A. jonka alaisuudessa Buffet oli taas jättimenestys ja asiakkaat tyytyväisiä.
  • Sami M. joka oli ensimmäinen ilmoittautunut vapaaehtoinen.
  • Pelaajat kaikissa ikäryhmissä, jotka antoivat parhaansa ja veivät koripallon ilosanomaa saleihin.
  • Valmentajille, jotka luotsasivat parhaimmillaan jopa kahta joukkuetta turnauksessa.
  • Anssi V. joka toimii NaKon puheenjohtajana ja vuosittain jaksaa olla järjestävänä voimana JBT- turnauksessa.

Erityisen hienoa oli C-poikien saavuttama kulta omassa sarjassaan. Lähes jokainen peli oli trillereitä, joissa vasta viimeiset minuutit ratkaisivat ottelun. Oli hieno olla penkin päässä Oskarin kanssa valmentamassa tätä joukkioita, joka on kauden aikana kasvanut suunnattomasti tekemisissään ja olemuksessaan. Itsevarmuus omaan tekemiseen on kasvanut peli peliltä ja kulta ottelussa se suorastaan loisti. Kiitos ja syvä kumarrus valmentajilta kaikille yhdeksälle urhokkaalle pelaajalle!

 

ps.  Voitto kävi myös kalliiksi valmentajalle. Turnauksen alussa sovittiin pelaajien kesken, että mikäli sarja voitettaisiin, tarjotaan kaikille pelaajille pussillinen lihapyöryköitä (tarkemmin sanottuna Saarioisten Broilerpullia). Lihapulla-legenda sai alkunsa C-poikien Tampereen pelimatkalla, kun eräs nimeltä mainitsematon pelaaja suoriutui loistavasti viikonlopun peleistä ja pohdittiin yhdessä mistä moinen mahtoi johtua. Pelaaja ilmoitti todennäköiseksi syyksi, että oli tultu nautittua hotellin lihapulla-aamiainen, josta syystä pelikin oli sujunut loistavasti :)

 

pps. Ensi vuonna taas uudestaan

 

Kiittäen Sami S.