Nako ja Vanhemmuuden viiko

23.4.2012

Me kaikki :)

Naantalissa vietettiin vanhemmuuden viikkoa 21-29.4.

Naantalissa vietettiin vanhemmuuden viikkoa 21-29.04.

Viikon teemoja ovat tärkeät perusasiat:

  • yhdessä tekemisen tärkeys perheissä
  • vanhempien vastuu lasten ja nuorten kasvattajina
  • perheiden yhteistyön pelisäännöt lasten ja nuorten parissa toimivien kanssa

Naantalin Koripalloilijat järjestivät Mikro- ja Mini-ikäisten perheille mahdollisuuden tutustua koripalloiluun myös muualtakin kuin kentän laidalta osallistumalla Juniorit vs. Pelaajien vanhemmat leikkimieliseen pelipäivään.

To 23.04. Karvetin liikuntasaliin kokoontui runsaslukuinen määrä innokkaita junioripelaajia ja hieman ehkä alkukankeudesta kärsineitä vanhempia, mutta tapahtuman edetessä jo myös hieman vanhemmatkin nuortuivat loistaviin pelillisiin suorituksiin.

Kuitenkin junioreiden varma peruskunto ja loistava pelillinen kehitys molemmissa ikäluokissa varmisti juniorijoukkueiden voiton. Mikrot pesivät vanhempansa luvuin 23-8 ja Minitkin voittivat omat vanhempansa selvästi. Vanhemmat kyllä esittivät allekirjoittaneelle protestin tuomarilinjasta (tai pikemminkin linjattomuudesta; virheitä vanhemmille tuli mm. liian monta synkkiin mustiin pukeutunutta pelikentällä tai hiukset olivat laitettu liian nätiksi..siis noin peliin ;)

Pelillinen riemu ja yhdessätekemisen hauskuus oli käsin kosketeltavaa ja jokainen, aivan jokainen naama, joka lähti tapahtumasta oli hymyssäsuin :) 

Kiittäen kaikkia osallistuneita, Sami

ps. ensivuonna taas uudestaan...

 

Alkulämmittely on kaiken A ja O
Mikrojen taktiikkapalaveri
"Ihan varmana uppoo"