Minipoikien turnausmatka Tampereelle 9.3.2008

17.3.2008

Heräsin aamulla jo kello 6.30. Olin todella väsynyt. Enpä olisi silloin vielä uskonut niiden matsien päättyvän niin hyvin. Lähdimme Tampereelle Nesteeltä, kuten tavallista. Lähtö tapahtui puoli kahdeksalta. Yleensä olemme matkustaneet turnauksiin vanhempien autoilla, mutta tällä kertaa lähdimmekin turnaukseen minibussilla. Matka oli kohtuumukava. Minä luin suurimman osan matkasta Aku Ankkaa ja muut takapenkkiläiset (Karri, Miska ja Jaakko) kuuntelivat soittoääniä ja juttelivat.

 

Perillä Tampereella menimme ensin pukuhuoneeseen, joka oli aika täynnä. Ylhäällä oli parhaillaan menossa ottelu TaNMKY - Pyrintö 96/97. Siinä ottelussa Pyrintö kärsi kauden ensimmäisen tappionsa. Ottelu päättyi jatkoajalla 49 - 46.

 

Seuraavaksi olikin vuorossa meidän ja Korihait-97:n ottelu, joka päättyi29 - 66 meidän hyväksemme. Ottelun parhaat pistemiehet olivat Miika (18) ja Wiljami (16). Otteluiden välissä kävimme R-kioskilla.

 

Sen jälkeen yhteen ottivat Pyrintö ja Korihait. Tasainen ja tiukka ottelu päättyi 49 – 48 Korihaiden voitoksi.

 

Turnauksen viimeisessä ottelussa vastakkain pelasimme me ja TaNMKY. Ottelu päättyi selvästi 27 – 75-murskavoittoome ensimmäisen ottelun tapaan parhaat pisteidentekijät olivat Miika (23) ja Wiljami ((taas)16). Ennen paluumatkaa kävimme vielä syömässä pizzeria Rossossa. Paluumatkalla bussin takapenkillä syntyi pientä kärhämää, mutta kivaa oli. Palasimme Nesteelle vasta puoli seitsemältä. Siinäpä se päivä vierähtikin, mutta hyvät muistot tulivat Tampereelta.

 

Sarjataulukossa olemme turnauksen jälkeen toisena tasapisteissä ensimmäisenä olevan Pyrinnön ja kolmantena olevan Korihait -97:n kanssa. Sijoitukset määräytyvät tasapisteissä ollessa joukkueiden keskinäisten otteluiden perusteella. Seuraava turnauksemme on 13.4. Uudessakaupungissa, jossa vastassamme ovat RaPy ja Korihait-96.

 

 

Joonas Riekkinen (numero 16)