JBT onnistuneesti ohitse :)

13.5.2012

Suuri urakka takana ja Nako osoitti jälleen kerraan, että vaikka seura on kovinkin pieni, siltä löytyy loistavaa porukkaa tilanteen niin vaatiessa.

JBT. Suuri urakka takana ja Nako osoitti jälleen kerraan, että vaikka seura on kovinkin pieni, siltä löytyy loistavaa porukkaa tilanteen niin vaatiessa. Lähes kaikki perheet saatiin mobilisoitua ja tapahtuma saatiin vedettyä loistavasti läpi. Todella monelle tämä oli ensimmäinen kerta laatuaan, mutta se ei menoa haitannut taustajoukkojen puolelta. Erikoiskiitos menee Hetalle, joka onnistuneesti järjesti ja organisoi erittäin haasteellisen buffetin, koska aiempaa tietoa (menekit yms.) ko. buffetista meillä ei ollut kenelläkään.

Osa pelaajistamme päätyi auttamaan Mikro-joukkuetta, jolla oli ongelmia saada kasaan tarpeeksi pelaajia ja näin ollen Kalle, Rasse, Santeri ja Valtteri (ikävä kyllä kuumeessa turnauksen ajan) muodostivat teho tiimin peleissä. Saldoksi turnauksesta tuli 11. sija ja Pälkänneen Luja-lukon päänahka.

Mini-joukkueessa pelasivat myös pelaajat, jotka eivät olleet päässeet pelaamaan kauden aikana sarjassa. Heidän apuaan todellakin tarvittiin sillä Venäjän ja Turku Celticsin selkäsaunan jälkeen, joukkue otti kolme voittoa (2 x Viro + 1 Turku Pistons) ja varmisti näin itselleen hienosti 5. sijan. Varsinkin viimeisestä ottelusta Turku Pistonsia vastaan jäi lämmin ja hyvillä mielin muisteltava ottelu, todellinen taisteluvoitto.

SUURI KIITOS siis kaikille pelaajille, taustajoukoille ja JBT toimitsijoille jotka mahdollsitivat Turun suurimman juniori urheilutapahtuman onnistumisen (n. 1300 pelaajaa yli 110 joukkueesta, näin ohittaen jopa kiekkojunnujen Turku-lätkä tapahtuman....jeee !!!).

Terkuin Sami & Oskari