Aloita Harrastus!

Naantalin Koripalloilijoissa voit harrastaa koripalloa, joka on yksi maailman suosituimmista joukkuepeleistä. Otamme nuorempiin juniorijoukkueisiin uusia pelaajia mukaan pitkin kautta.

Koripallo on vauhdikas ja kiva harrastus, joka kehittää paitsi liikunnallisia ominaisuuksia myös sosiaalisia taitoja. Meillä nuoremmissa juniorijoukkueissa uusikaan pelaaja ei istu penkillä peleissä ja turnauksissa, sillä meillä on käytössä sääntö, jonka mukaan kaikki pelaajat pääsevät pelaamaan jokaisessa ottelussa.

Koripalloharrastuksen aloittaminen on myös helppoa ja edullista, ja voitkin kokeilla koripalloa kuukauden ajan maksutta.
Joten ota yhteyttä sinulle sopivan ikäryhmän valmentajaan tai joukkueenjohtajaan tai tule suoraan harjoituksiin. Mukaan tarvitset vain sisäpelikengät ja liikuntaan sopivat shortsit, t-paidan ja juomapullon.

 

Joukkueisiin voit ilmoittautua ottamalla yhteyttä suoraan valementajaan / yhdyshenkilöön tai vain ilmaantumalla paikalle. Harjoituspaikalla kannattaa olla noin 10 minuuttia ennen harjoitusten alkua, jolloin valmentaja tulee avaamaan harjoituspaikan ovet.

Harjoitusajat & Paikat & Yhteyshenkilötiedot

 

Mihin ikäryhmään ?

Mikropelaajat = 9v ja nuorempia

Minipelaajat = 10-11-vuotiaat

C-pelaajat = 12-13-vuotiaat

B-Pelaajat = 14-15-vuotiaat

A-Pelaajat = 16-18-vuotiaat

Miehet / Naiset = Yli 18-vuotiaat

 

Aiempien kausien joukkueita voi nähdää selailemalla JOUKKUEET hakemistoa tai voit katsastaa mitä kaikkea kivaa olemme aiempina vuosina tehneet TAPAHTUMAT hakemistosta.

NÄHDÄÄN KENTÄLLÄ :)